Wij bieden 24/7 storingsservice!
0493 - 441188

CV Ketels

woning/bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel neem dan contact op voor een offerte.

CV-KETELS

Is uw ketel al een jaartje ouder en heeft u soms ook last van een verminderde waterdruk, of andere kleine ongemakjes? Vaak zijn dit de voortekenen dat de ketel toe is aan vervanging. En eigenlijk is het niet meer dan logisch om in de zomer uw CV ketel te laten vervangen. Tijdens de zomermaanden hoeft u uw woning namelijk niet te verwarmen, zodat u tijdens de vervanging niet in de kou komt te zitten. Laat u tijdig informeren en zorg dat de ketel goed onderhouden wordt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

InstalCenter Leenen is niet voor niets partner van de bekende merken zoals Nefit, Remeha en Intergas.  Deze cv ketel fabrikanten zijn zich er namelijk van bewust dat een perfecte installatie een must is om de cv ketel optimaal te laten presteren zodat u maximaal van uw ketel kunt genieten!

CV-ketel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel omdat deze niet meer functioneert, uw ketel verouderd is of omdat u wilt besparen met een schoner/economischer alternatief? Dan bent u bij InstalCenter Leenen aan het juiste adres!

CV-installatie huren

U bent op zoek naar een nieuwe cv-ketel, maar u vindt de investering te groot? Bij InstalCenter Leenen is dat geen probleem… U huurt een cv-ketel tegen een vast tarief en altijd inclusief installatie, thermostaat, jaarlijkse controle en 24 uur per dag storingsdienst. Daarnaast worden defecte onderdelen tot € 250 gratis vervangen. U hoeft zich dus 12 jaar lang geen zorgen te maken over veiligheid, storingen, onderhoud of onverwachte kosten.

Contact

Bel of mail ons

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0493 - 441188
info@instalcenterleenen.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×