Wij bieden 24/7 storingsservice!
0493 - 441188

Warmtepompen

Lucht en bron

Bij ons kun je terecht voor lucht en bron warmtepompen maar ook voor warmtepompen van Solarfreezer.

Verwarmen met een warmtepomp

Het streven van Nederland is om in 2050 volledig energieneutraal te zijn en dus volledig van het gebruik van aardgas af te zijn. Dit kunnen we onder andere bewerkstelligen door het aanspreken van duurzame energiebronnen zoals lucht en water. Maar hoe verwarmd u dan uw woning?

Of u nu graag wilt besparen, uw ecologische voetafdruk wilt verminderen of gewoon een groen alternatief wilt voor uw huidige cv-ketel, de warmtepomp is in veel gevallen een ideale oplossing. Door de vele toepassingsmogelijkheden is er bijna altijd wel een warmtepompinstallatie die geschikt is voor u. Lees snel verder en kijk of uw woning geschikt is en welke warmtepomp het beste bij uw woonsituatie past.

Solarfreezer

De solarfreezer werkt heel simpel: Collectoren onttrekken warmte aan de zon en de buitenlucht. De thermische energie gaat naar een warmtepomp. Het te veel aan thermische energie wordt opgeslagen om gebruikt te worden in koude periodes. Zie onderstaande schema.

Contact

Bel of mail ons

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0493 - 441188
info@instalcenterleenen.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×